Fra venstre: Karoline Stangvik, Gisle Grindvik, Mathias Nervik, Håvard Bartnes.
Fra venstre: Karoline Stangvik, Gisle Grindvik, Mathias Nervik, Håvard Bartnes. (Bilde: Maiken Hauksdatter Lyng Østerhagen)

FOLK

Snopp Designbyrå på Steinkjer feirer 10 år med å doble bemanningen

Håvard Bartnes og Karoline Stangvik går inn som partnere i byrået.

Designbyrået Snopp på Steinkjer utvider med to nye hode, og styrker med det kompetansen på identitetsarbeid og digitale løsninger.

– Dette gleder vi oss over. Med Håvard og Karoline vil Snopp Designbyrå bli enda sterkere i arbeidet med god design og gode brukeropplevelser.

– De har begge faglig sterk bakgrunn og riktig erfaring, samtidig som deres fremtoning og væremåte er helt tråd med vår visjon om å være et personlig byrå med nærhet til kundene, sier Mathias Nervik i Snopp Designbyrå.

 

Om de to nyansatte skriver byrået:

  • Håvard Bartnes er utvikler med designbakgrunn, som gjør han til en viktig ressurs for Snopp Designbyrå. Han har en bachelor i multimedieteknologi og har de siste 8 årene jobbet med web i Trønder-Avisa. Tidligere jobbet han 12 år med multimediedesign i Datapower Learning.
  • Karoline Stangvik har en master i design fra Designskolen Kolding i Danmark. Hun har jobbet som Art Director i både Scanpartner og Uredd i Trondheim, og har lang erfaring innen identitetsarbeid, emballasje og pakningsdesign. Etter at hun flyttet til Inderøy i 2015, har hun allerede satt sitt stempel på nordtrønderske merkevarer med blant annet SURF Kombucha og Inderøymat. 

Begge to går nå inn som partnere i selskapet, slik at det fra januar blir fire likestilte partnere i byrået.

 

 

Til toppen