Bjarne Andre Myklebust (t.v.) rykker opp i NRK og blir distribusjonssjef - mens Andreas Munkelien overtar Myklebusts gamle ansvar for strømme-TV.
Bjarne Andre Myklebust (t.v.) rykker opp i NRK og blir distribusjonssjef - mens Andreas Munkelien overtar Myklebusts gamle ansvar for strømme-TV.

Strømmesjef Bjarne Andre Myklebust rykker opp i NRK

Får rollen som distribussjonssjef. Andreas Munkelien overtar Myklebusts nåværende jobb.

Bjarne Andre Myklebust tar over rollen som distribusjonssjef i NRK etter Arild Hellgren. Det skriver NRK i en melding tirsdag.

Myklebust får ansvaret for hele NRKs distribusjonsportefølje som inneholder blant annet sendernettsavtaler for radio og fjernsyn i tillegg til distribusjon av NRKs internettbaserte tjenester.

- Digitalisering av radioen, fremtiden for det digitale bakkenettet og ny oppgradert infrastruktur for internettstrømming vil hovedoppgaver for Myklebust i tiden fremover, heter det.

I tillegg er det lagt et større ansvar for å forhandle og forvalte større avtaleforhold med eksterne partnere til denne posisjonen.

Myklebust har lang fartstid i NRK med forskjellige ansvarsområder innen nye medier, teknologi og distribusjon.

Andreas Munkelien overtar ansvaret for IP-distribusjon etter Bjarne Andre Myklebust - som altså nå blir leder for hele seksjonen.

- Munkelien får ansvar for distribusjon av NRKs internettbaserte tjenester. I tillegg vil Munkelien få et stort strategisk ansvar for utvikling og implementasjon av neste generasjons streaming infrastruktur, skriver NRK.

Andreas Munkelien har bakgrunn fra flere ledende teknologiroller i NRK.

Til toppen