Gunnar Angeltveit (t.h.) blir kollega med Jan-Erik Larsen.
Gunnar Angeltveit (t.h.) blir kollega med Jan-Erik Larsen. (Bilde: Kruse Larsen / Espen Solli)

FOLK

Styrker laget med erfaren rådgiver: Gunnar Angeltveit til Kruse Larsen

Tar med seg 30 års erfaring på beredskap og krisehåndtering til det voksende byrået.

Gunnar Angeltveit er ansatt som seniorrådgiver i Kruse Larsen.

- Han tar med seg 30 års beredskaps- og krisehåndteringsekspertise inn i selskapet og er i dag leder av Strategene, heter det i en melding fra byrået.

- Det blir fantastisk å få på plass Gunnar. Han er en fullbefaren og rutinert strategisk rådgiver. I tillegg har han spisskompetanse på et viktig felt som vi ønsker å styrke oss på. Han har bokstavelig talt skrevet boken om krisehåndtering og beredskap, sier daglig leder og gründer Jan-Erik Larsen. 

Gunnar Angeltveit tar med seg lang erfaring til Kruse Larsen.
Gunnar Angeltveit tar med seg lang erfaring til Kruse Larsen. Foto: Kruse Larsen / Espen Solli

Angeltveit har gjennom mer enn tyve år ledet flere byråer innen kommunikasjon, beredskap og krisehåndtering. Han har også utgitt boka «Krise» sammen med sin tidligere kollega Jon Gangdal.

I perioden 1986 til og med 1993 hadde Angeltveit flere lederstillinger i Forsvarsdepartementet. I dette tidsrommet var han også informasjonsleder i Aksjonsutvalget for Staten og leder for Regjeringens kriseinformasjonsenhet. Angeltveit har også journalistisk bakgrunn fra NRK.

- Jeg gleder meg til å få jobbe sammen med et så sterkt og kompetent team som det vi finner i Kruse Larsen. De har et verdigrunnlag og ambisjoner jeg deler fullt ut og i tillegg en spennende og variert kundeportefølje, sier Angeltveit.

Kruse Larsen har kontorer i Kristiansund, Levanger og Oslo og vil etter nyansettelsen ha til sammen 12 fast ansatte rådgivere – i tillegg til en rekke tilknyttede ressurser.

Som de tidligere gangene - hvilket altså er blitt ganske mange - sier Jan-Erik Larsen også i denne meldingen at han ikke har noen planer om å vokse videre: 

- Vi har ikke noe ønske om å bli store. Vi skal være små og gode, men når vi får muligheten til å ansette en rådgiver som Gunnar, med svært relevant kompetanse for kundene våre, så griper vi den, sier han.

Til toppen