Tor Ole Skullerud, her som Strømsgodset-trener, blir ny fotballekspert i Eurosport. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Tor Ole Skullerud, her som Strømsgodset-trener, blir ny fotballekspert i Eurosport. Foto: Berit Roald / NTB scanpix (Roald, Berit)

FOLK

Tidligere Strømsgodset-trener Tor Ole Skullerud (47) blir ny fotballekspert på Eurosport

– Jeg gleder meg til å begynne i jobben, og vet at jeg vil trives godt i Eurosport, sier Skullerud i en pressemelding fra Eurosport.

Tor Ole Skullerud blir Discovery og Eurosports nye fotballekspert, ifølge en pressemelding fra konsernet. I fjor var han trener for Strømsgodset, og ledet da laget til den sure fjerdeplassen i Eliteserien, før han takket for seg i klubben i juni i år. 

Nå gleder han seg til å begynne i Eurosport og Discovery. 

– Jeg gleder meg til å begynne i jobben, og vet at jeg vil trives godt i Eurosport. Jeg likte meg i rollen sist jeg var ekspert for kanalen, og nå blir oppgavene enda mer rendyrket mot norsk fotball. Det passer meg utmerket, sier Tor Ole Skullerud i pressemeldingen. 

 

- Det var liten tvil for oss

Skullerud har vært tilknyttet Discovery og Eurosport tidligere. Ifølge pressemeldingen var han i 2015 og 2016 ekspertkommentator under landskamper og Europa League-sendinger på kanalen. 

– Da denne muligheten bød seg var det liten tvil for oss. Tor Ole etterlot et meget godt inntrykk sist han jobbet for vår redaksjon. Han har bred erfaring fra fotballen, han har høy arbeidskapasitet, er god til å formulere seg – og det er selvsagt ikke noe minus at han kjenner Eurosport-systemet godt, sier sportsdirektør i Eurosport og Discovery, Eirik Koren i pressemeldingen. 

Til toppen