Gjyri Helén Werp får nye oppgaver.
Gjyri Helén Werp får nye oppgaver.

FOLK

Tidligere KK-redaktør Gjyri Helén Werp blir kreativ leder i TINE

Werp har lang fartstid i mediebransjen med blant annet 17-års ledererfaring som ansvarlig redaktør for magasiner og nettsteder i Aller Media og Egmont.

– Å få mulighet til - i fellesskap med dyktige kollegaer - å bygge en av Norges desidert sterkeste, mest tradisjonsrike og spennende merkevarer inn i fremtiden, blir utrolig spennende. TINE har utallige produkter, tjenester og kanaler som for meg blir veldig inspirerende å utforske og utnytte kreativt og strategisk videre, sier Werp i en melding.

TINE utlyste i våres den nyopprettede stillingen som kreativ leder, som skal bygge bro mellom TINEs forretningsstrategi, verdier, samfunnsansvar og konsepter.

Werp har vært redaktør for flere magasiner og nettsteder i Aller Media og Egmont, som KK, Kamille og ELLE Interiør. Hun har også jobbet med sosiale medier i Dagbladet og Aller Media og jobbet før i NRK.

– Vi gleder oss til å få Gjyri med på laget. Vi har vært på jakt etter en person som kan bidra til å stake ut en modig retning for merkevaren TINE, utfordre etablerte sannheter, og få med folk på en ny giv slik at vi kommuniserer verdifullt og relevant til en mangfoldig målgruppe. Vi er trygge på at Gjyri er riktig person, sier direktør for markedsområdet TINE, Lise Kjær Kristoffersen. 

Werp tiltrer stillingen 6. august 2018.

Til toppen