Hilde Hummelvoll
Hilde Hummelvoll (Foto: Bauer media)

FOLK

Tidligere NRK-profil Hilde Hummelvoll til Radio Vinyl

– Musikk og sommer hører sammen, sier Hummelvoll i en pressemelding. Hun skal lage sommerprogram om tidenes største sommerslagere.

Tidligere NRK-profil Hilde Hummelvoll skal i sommer levere en sommerserie på Radio Vinyl om  «tidenes største sommerslagere», som skal sendes hver dag hele sommeren. 

– Musikk og sommer hører sammen, sier Hummelvoll i en pressemelding. 

Hun er kjent for en rekke TV-programmer på NRK, som Forandring fryder, Kaoskontroll, Dyrisk, Kvelden før kvelden og Sommeråpent, før hun i 2012 forlot mediebransjen og begynte som lærer.

Hun har et stort hjerte for sommermusikken:   

– Jeg gaula i vei på Mitt sommarlov og Hvis jeg var en fugl. De stakkars brødrene mine ble tvunget til å være publikum på varme sommerdager. Jeg bestakk dem med Lollipop-is og løfter om å stå i mål når de spilte fotball, sier hun i meldingen og fortsetter: 

– Når det regnet hørte jeg på Inger Lise Rypdal som sang «sitter i mitt lille rom, hører regnet slå». Den var trist og kul samtidig, og jeg spilte den igjen og igjen. Det hender fortsatt at jeg nynner melodien når sommerregnet trommer på hyttetaket, sier hun.

 Bauer Media og Radio Vinyl er glade for at Hummelvoll har valgt dem. 

– Vi er veldig stolte over at Hilde Hummelvoll har valgt Vinyl når hun atter er å høre på lufta, sier Arne Sandvik i Bauer Media i meldingen. 

Til toppen