Tillitsvalgt i Stjørdalens Blad Ivar Værnesbranden, redaktør Linn K. Yttervik og tillitsvalgt i Malvik-Bladet Richard Bakken ser fram til å slå sammen de to avisene.
Tillitsvalgt i Stjørdalens Blad Ivar Værnesbranden, redaktør Linn K. Yttervik og tillitsvalgt i Malvik-Bladet Richard Bakken ser fram til å slå sammen de to avisene. (Bilde: Stjørdalens Blad)

To blad blir til ett i Trøndelag. Nå er avisfusjonen i Stjørdal og Malvik vedtatt

- En sammenslåing vil gi leserne et bedre produkt, sier redaktør Linn K. Yttervik.

Medier24 har flere ganger skrevet om  Stjørdalens Blad og Malvik-Bladet - som i dag har felles redaktør og tildels felles organisasjon.

Nå slås de helt sammen.

Det vedtok styret i avisene torsdag kveld, kan vi lese på Bladet.no. I løpet av første kvartal neste år gjennomføres fusjonen.

– Folks medievaner har endret seg og da må også vi endre oss. Jeg er overbevist om at en sammenslåing vil gi leserne et bedre produkt. Vi blir mer slagkraftige, sier redaktør Linn K. Yttervik.

I dag kommer Stjørdalens Blad ut tre ganger i uka, mens Malvik-Bladet kommer ut to. Den nye avisa vil fortsette å komme ut tre ganger i uka, og slik gi en økning til malvikingen.

En lignende endring ble i fjor gjennomført litt lengre nord, da Levangeravisa og Verdalingen slo seg sammen til Innherred - og det endte med suksess for både opplag, trafikk og økonomi.

 

Til toppen