Janicke Angerman Leiren (t.v.) og Tina Jeanette Tharaldsen tar over ledelsen for Iteo.
Janicke Angerman Leiren (t.v.) og Tina Jeanette Tharaldsen tar over ledelsen for Iteo. (Bilde: Takin Kroop)

FOLK

To menn ut og to kvinner inn: Tina og Janicke tar over ledelsen i Iteo

Tina Jeanette Tharaldsen og Janicke Angerman Leiren tar over den daglige driften av Iteo. Andreas Thue og Erik Eskedal skal jobbe mer med fag og kunder.

Tina Jeanette Tharaldsen og Janicke Angerman Leiren tar den over den daglige driften av Iteo. Det opplyser PR-byrået i en pressemelding.

- Tidligere ledere Andreas Thue og Erik Eskedal skal konsentrere seg om det de liker best: Fag og kunder, heter det i meldingen. 

Det nye lederteamet har lang erfaring fra både byrå og redaksjonell drift:

  • Tina Jeanette Tharaldsen var med på å starte Iteo. Hun har 15 års byråerfaring og en utdanning innen strategisk PR og reklame. Hun får ansvaret for Iteos største avdeling, kommunikasjonsteamet.
  • Janicke Angerman Leiren er ny leder for digital rådgivning i Iteo. Hun kom til selskapet i januar 2016, da som prosjektleder, og har blant annet jobbet både redaksjonelt og kommersielt i over 9 år for i Klikk.no i Egmont Publishing og vært produktsjef i Art of Taste.

Iteo ble startet opp i 2011, og ble raskt noe mer enn et PR-byrå - i 2013 etablert byrået også avdelingen Iteo Digital. 

Og selskapet har vokst raskt; fra 3 til 16 ansatte på få år. Senest Gitte Sethereng og Silje Karoline Bredby, fra henholdsvis Politihøgskolen og NRK. Planen er også å vokse videre i tida framover:   

­ Ambisjonen vår har alltid vært å være et lite og hyggelig byrå, og det skal vi fortsette å være. Vi skal rekruttere kompetansen som møter kundenes behov i årene som kommer, sier Tharaldsen.

 

 

Til toppen