Styret i Dølen AS har ansatt Tone Sidsel Sanden som ny redaktør og daglig leder i Dølen.
Styret i Dølen AS har ansatt Tone Sidsel Sanden som ny redaktør og daglig leder i Dølen. (Bilde: Endre Sanden)

FOLK

Tone Sidsel Sanden er ansatt som redaktør og daglig leder i Dølen

Sanden tar over for Bjørn Sletten som går til stillingen som kulturleder i Sør-Fron kommune.

Tone Sidsel Sanden overtar toppjobben i avisa 1. september 2017, opplyser Dølen i en pressemelding.

Hun har jobbet som journalist i Dølen siden 2007 og før den tid har hun blant annet bred erfaring som lærer og og pedagogisk veileder i Nord Fron kommune.

Gjennom sitt virke som journalist i Dølen har Sanden skaffet seg god innsikt i samfunns- og næringsliv i Midt-Gudbrandsdalen, skriver styreleder Jon Kristiansen i meldinga.

 – Med ansettelsen av Tone Sidsel Sanden får Dølen en erfaren redaksjonell medarbeider og leder med god kjennskap til Dølen sitt nedslagsfelt. Det gir et godt grunnlag – sammen med erfarne journalister i avisa – for å utvikle Dølen sin posisjon videre, både for papiravisen og for mediehuset sine digitale tilbud, opplyser styrelederen i pressemeldingen.

 

– Bygge og sikre demokratiet

Påtroppende toppsjef Tone Sidsel Sanden sier til Medier24 at avisa fortsatt skal være avisa for og med folket som bor i nedslagsfeltet.

– Vi skal formidle pålitelig og viktig nyhetsjournalistikk, bygge og sikre demokratiet, skape engasjement og underholde. Vi vil spille på lag med leserne og være en åpen og inviterende redaksjon, sier hun og fortsetter:

– Hos oss skal man finne de nære og gode historiene. Målet er å være den viktigste kilden til lokale nyheter, både digitalt og på papir. Å engasjere ungdom, som er framtidas avislesere, mener jeg og er viktig. Jeg ønsker å fortsette på det gode arbeidet redaktør Bjørn Sletten har gjort, og sammen med en flott gjeng ser jeg fram til å videreutvikle Dølen, i et lokalsamfunn jeg er veldig glad i, avslutter Sanden.

 

Siste nytt rett til din innboks? Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* indicates required
 

 

Til toppen