Tønsbergs Blad ansetter to: Henter Rolf-Martin Hansen (25) og Hilde-Christine Brevik (27)
(Foto: Privat /Tønsbergs Blad)

FOLK

Tønsbergs Blad ansetter to: Henter Rolf-Martin Hansen (25) og Hilde-Christine Brevik (27)

Brevik forlater Tidens Krav for å bli journalist i TB. Hansen «kommer hjem» til Tønsbergs Blad, etter flere år som frontsjef i Drammens Tidende.

Rolf-Martin Hansen slutter i Drammens Tidende og er ansatt som frontsjef i Tønsbergs Blad. Hilde-Christine Brevik (27) forlater også Tidens Krav, for å bli journalist i TB, skriver TB i en melding. 

– Jeg er utrolig takknemlig som har fått denne muligheten. Nå ser jeg fram til å komme hjem igjen og skape gode resultater sammen med den dyktige gjengen i Tønsbergs Blad, sier Hansen i meldingen.

Hansen har hatt en rekke vikariater i Tønsbergs Blad tidligere, men forlot avisa til fordel for fast jobb i Drammens Tidende i 2014. Nå kommer han «hjem». Han blir den fjerde frontsjefen på TB-laget:

– Vi har allerede et veldig bra team av frontsjefer og nå blir det enda bedre, sier Aunemo og fortsetter: 

– Vi gleder oss veldig til å få Rolf-Martin tilbake. Han er en meget dyktig journalist og frontsjef. Han har en enorm arbeidskapasitet, og vet akkurat hva som skal til for å øke både trafikk og salg, sier nyhetsredaktør Erik Wold Aunemo.

– Gleder meg veldig

Hilde-Christine Brevik (27) har jobbet i Tidens Krav i Kristiansund siden 2013, men flytter nå over fjellet, for å bli journalist i Tønsbergs Blad. Tidligere har hun jobbet i blant annet OPP/Radio E6. 

– Jeg gleder meg veldig til å komme til Tønsberg og Tønsbergs Blad, og til en redaksjon som synes å ha klare ambisjoner for innholdet i avisa. Jeg har tro på at dette blir både spennende, utfordrende og morsomt, sier Brevik i meldingen og fortsetter: 

– Tidens Krav har vært en spennende og trygg arbeidsplass i mange år, men nå gleder jeg meg til å ta fatt på nye oppgaver.

Nyhetsredaktør Erik Wold Aunemo gleder seg til å få Brevik med på laget. 

– Hilde-Christine har en veldig allsidig og spennende bakgrunn, som vi gleder oss veldig til å få i hus. Hun har både hatt kommuneansvar, jobbet som debattleder på TV, hatt nyhetssendinger i radio og vært allround nyhetsjournalist, sier han.

 

 

Til toppen