Trine Harnes (i midten) tar over jobben til Kaare Øystein Trædal (til høyre) som daglig leder  i TRY Apt, mens Trædal går inn som partner og daglig leder av TRY Pearl. Den endringen er Kjetil Try (til venstre) godt fornøyd med.
Trine Harnes (i midten) tar over jobben til Kaare Øystein Trædal (til høyre) som daglig leder i TRY Apt, mens Trædal går inn som partner og daglig leder av TRY Pearl. Den endringen er Kjetil Try (til venstre) godt fornøyd med. (Foto: TRY)

FOLK

TRY har fått sin første kvinnelige toppleder - Trine Harnes overtar TRY Apt

– Dette er en endring jeg har stor tro på, sier Kjetil Try.

Trine Harnes er ansatt som ny daglig leder av TRY Apt, etter fire måneder som kommersielt ansvarlig i selskapet, opplyser TRY.

Harnes overtar jobben etter Kaare Øystein Trædal, som nå går inn som partner og daglig leder i selskapets nye teknologisatsing TRY Pearl. 

– Dette er en endring jeg har stor tro på, her sikrer vi både fornyelse og kontinuitet samtidig sier Kjetil Try.

Harnes blir dermed den første kvinnelige topplederen i TRY Apt, og hun gleder seg stort.

– Etter å ha blitt mer kjent med folkene som jobber her, er jeg overbevist om at TRY Apt fortsatt har stort potensiale for å vokse videre kreativt og økonomisk.  Det er et unikt miljø som mange legger merke til. Min oppgave er å få noe som fungerer veldig bra til å bli enda bedre, og det tror jeg er fullt mulig, sier Harnes. 

Trædal har vært TRY Apt-leder i fire år, og ser frem til nye utfordringer.

– Jeg er veldig stolt av hva vi sammen har fått til i TRY Apt de siste årene. I tillegg til å ha levert gode kreative resultater i verdenstoppen, har vi etablert nye forretningsområder, doblet omsetning og antall ansatte. Nå ser jeg frem til å lede en nysatsing jeg har stor tro på, sier Trædal.

TRY Pearl ble lansert tidligere år, med en forretningside om «å bryte ned siloene mellom salg, markedsføring og IT for å skape bedre kundeopplevelser». 

Til toppen