Sigurd Schanke og Trym Sørsdal står bak Momentum Kommunikasjon.
Sigurd Schanke og Trym Sørsdal står bak Momentum Kommunikasjon.

FOLK

Trym (22) og Sigurd (23) setter fart: Går rett fra skolebenken til gründertilværelse når de etablerer Momentum Kommunikasjon

Ny trondheimsbedrift skal hjelpe bedrifter å vise seg fram i sosiale medier.

Trym Sørsdal (22) og Sigurd Schanke (23) skriver at de har etablert kommunikasjonsbyrået Momentum Kommunikasjon, hvor sosiale medier står i sentrum. 

– Momentum Kommunikasjon handler om å skape fremgang. Vi representerer fart og endring, noe som gjenspeiler hvordan markedet utvikler seg. Vi hjelper bedrifter med å finne de rette løsningene i sosiale medier, sier daglig leder Sigurd Schanke. 

Ambisjonen er å levere blant annet kommunikasjonsstrategier, optimalisering på sosiale medier og kampanjeutvikling. 

– Vi ser en mangel på gjennomtenkt digital tilstedeværelse fra bedrifter i dag, til tross for at sosiale medier er så sentralt i folks liv. Vi ønsker ikke å se at dette er mangelvare i morgen, sier kommunikasjonssjef Trym Sørsdal.

De to unge gründerne møtte hverandre første gang da de startet et studentlag underlagt Kommunikasjonsforeningen i 2015. De ønsket å styrke studentenes engasjement i bransjen gjennom foredrag, kurs og bransjemøter.

– Vi hadde et utrolig godt samarbeid i studentlaget og det la grunnlaget for drømmen om å starte vårt eget kommunikasjonsbyrå, sier Schanke.

Med hver sin bacheloroppgave i markedskommunikasjon, fra henholdsvis BI og Høyskolen Kristiania, lanserte de selskapet forrige uke - og gründerdrømmen var et faktum.

– Dette er drømmen vår og noe vi virkelig ønsker å jobbe med. Vi er klare for en hverdag med lite søvn og mye kaffe, men vi tar på oss denne utfordringen med stor optimisme og lidenskap. For oss er dette en livsstil, sier Sørsdal.

Til toppen