71 har fått sluttpakke i TV 2.
(Foto: Emil Weatherhead Breistein / NTB scanpix)
71 har fått sluttpakke i TV 2. (Foto: Emil Weatherhead Breistein / NTB scanpix) (Illustrasjonsfoto: Emil Weatherhead Breistein / NTB scanpix)

TV 2: 71 medarbeidere har så langt fått innvilget sine søknader om sluttpakke, mens flere søknader ennå er i prosess.

Vil det være ytterligere behov for å redusere antallet årsverk i TV 2, opplyser selskapet.

Etter allmøtet i TV 2 den 29. september, ble det åpne sluttpakketilbudet gjenåpnet, med frist 28. oktober.

Tilbudet var identisk med det forrige, som 64 medarbeidere valgte å benytte seg av, opplyser TV 2 i en pressemelding.

– Vi er glade for å ha kommet i mål med så mange frivillige løsninger så langt, opplyser organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah C. J. Willand.

Selv om 71 medarbeidere nå har fått innvilget sine sluttpakkesøknader, vil det være ytterligere behov for å redusere antallet årsverk i TV 2, skriver de.

– Vårt ønske om å oppnå størst mulig grad av frivillighet består, men som vi har vært tydelige på hele veien opererer vi nå innenfor en vesentlig strammere økonomisk ramme. Vi vil gjøre alt vi kan for å komme i mål med så mange frivillige løsninger som mulig, sier hun.

Hvilke medarbeidere som blir overtallige i de ulike avdelingene vil ikke være klart før den nye organisasjonen er klar, heter det i pressemeldingen.

– Jeg har stor forståelse for at det kan være krevende at vi er så åpne om at vi i tiden fremover skal bli færre medarbeidere i TV 2. Det er likevel vårt ønske å ha en mest mulig åpen prosess, hvor tillitsvalgte involveres og organisasjonen tas med på råd. Alternativet, en lukket prosess med færre valgmuligheter, hadde neppe gitt mindre usikkerhet, skriver hun videre.

I tillegg til nærmeste leder har de ansatte i TV 2 tilbud om rådgivning og støtte fra HR, verneombud, tillitsvalgte og bedriftshelsetjeneste. 

Til toppen