Dramaet fortsetter på Hotel Cæsar, men snart kun på nett.
Dramaet fortsetter på Hotel Cæsar, men snart kun på nett. (Foto: Bjørn Wad / TV 2)

TV 2 vil gjøre Hotel Cæsar til «SKAM» for voksne damer: Kutter kabelen og flytter serien til korte episoder kun på nett

Fra januar kommer Cæsar med korte videosnutter tre dager i uka - og kun én lengre, tradisjonell episode på torsdager.

Når «Hotel Cæsar» får nystart som en ren nettserie på TV 2 Sumo, blir det tre ukentlige episoder i et format som er kortere og mer spisset - og tydelig inspirert av NRKs nettsuksess med ungdomsserien SKAM.

Det melder TV 2, som samtidig kan berolige tradisjonelle seere med at den fjerde episoden som sendes ukentlig vil inneholde de tre foregående episodene sydd sammen – pluss noen nye scener og en ny historie.

Det håper dramasjef i TV 2, Christopher Haug, vil lokke nye flere nye seere.

– Med en kortere og mer spenningsdrevet historie håper vi jo selvfølgelig at enda flere ser «Hotel Cæsar». Samtidig har vi forståelse for at noen ønsker å se Cæsar på «gamle» måten, derfor får man også muligheten til dette i torsdagsepisoden, sier Haug.

Fra mandag 2. januar blir nye «Hotel Cæsar»-episoder tilgjengelig på nett mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 16.30. Det loves i pressemeldingen at det blir både kjente og nye fjes, samt maktkamp, kjærlighet og drama.

– Vi har lenge jobbet med å kna historiene slik at de optimaliseres for sin nye plattform. Vi er veldig fornøyde med resultatet og håper seerne vil like nye «Hotel Cæsar», sier dramasjefen.

Siste tradisjonelle episode på TV-skjermen sendes 15. desember.

Til toppen