Vegard K. Drogseth skal videreutvikle TV 3, Viasat og Viaplay: Er ny administrerende direktør for NENT i Norge
(Bilde: Gard L. Michalsen)

Vegard K. Drogseth skal videreutvikle TV 3, Viasat og Viaplay: Er ny administrerende direktør for NENT i Norge

– Gleder meg stort til å fortsette arbeidet med å bygge det nye mediehuset NENT Group Norge, sier Drogseth i en pressemelding.

Nordic Entertainment Group (NENT Group), som eier blant annet TV 3 og Viasat-kanalene, har utnevnt Vegard Klubbenes Drogseth som administrerende direktør i NENT Group Norge, med ansvar for selskapets norske TV-, strømme og radiovirksomhet, skriver NENT i en pressemelding. 

– TV3, P4, Viasat, Viaplay og Viafree tilbyr de beste underholdningsopplevelsene i Norge, og jeg gleder meg stort til å fortsette arbeidet med å bygge det nye mediehuset NENT Group Norge. Vi har underholdt Norge i over 30 år, og den arven skal vi videreføre sammen og løfte til nye høyder, sier Drogseth i pressemeldingen.

 

– Perfekt

Konsernet er svært fornøyde med å få Drogseth inn som administrerende direktør, ifølge pressemeldingen. 

– Vegard passer perfekt for denne rollen. Han har lang erfaring og har bidratt til å skape den unike posisjonen mediehuset har i bredde av innhold og plattformer, samtidig som han inspirerer sine ansatte og alltid er til stede for kunder og samarbeidspartnere, sier Anders Jensen, NENT Groups konsernsjef i meldingen. 

Videre takker han avtroppende administrerende direktør i NENT i Norge, Morten Aass, for innsatsen. 

– Morten har bidratt enormt som administrerende direktør, og jeg er glad for at han nå vil fokusere på å styrke en av NENT Groups viktigste konkurransefortrinn - vår enestående evne til historiefortelling, sier Anders Jensen, NENT Groups konsernsjef i meldingen. 

 

Morten Aass gir seg

Morten Aass har vært toppsjef for NENT i Norge frem til nå, og sier i pressemeldingen at han nå ser fremover, og gleder seg til å finne seg til rette i ny rolle i selskapet. 

– Jeg ser frem til å fokusere fullt og helt på min lidenskap for innhold i min nye rolle, og jeg vet at alle i NENT Group Norge er i gode hender. Det finnes utallige muligheter for NENT Group fremover, og jeg kan ikke tenke meg noen bedre enn Vegard - med sin innsikt, erfaring og engasjement - til å lede vår virksomhet i Norge, sier han i meldingen. 

Se intervju med Morten Aass om høsten hos NENT fra deres høstlansering her: 

Til toppen