Vegard Oen Hatten (32) blir ny kommunikasjonsrådgiver i Fiskeridirektoratet.
Vegard Oen Hatten (32) blir ny kommunikasjonsrådgiver i Fiskeridirektoratet. (Bilde: Jakob Østheim)

FOLK

Vegard Oen Hatten (32) forlater Forsvaret: Blir ny kommunikasjonsrådgiver i Fiskeridirektoratet

32-åringen får ansvar for havbrukssaker når Fiskeridirektoratet utvider kommunikasjonsstallen.

Vegard Oen Hatten forlater Sjøforsvaret for å bli kommunikasjonsrådgiver i Fiskeridirektoratet, opplyser de i en pressemelding.

– Det er en spennende tid å være en del av forvaltningen av én av våre absolutt viktigste sektorer. Mitt fokus blir å bidra en åpen og aktiv forvaltning gjennom tydelig kommunikasjon, sier han.

Hatten kommer fra en stilling i presse- og informasjonsavdelingen i Sjøforsvaret.

Han har tjenestegjort i ledelsen i Sjøforsvaret, på Forsvarets operative hovedkvarter og som NATO-offiser på om bord på fregatt.

– Forsvaret er en utrolig flott arbeidsplass, men etter 10 år var det på tide å se seg om etter noe nytt.

Stillingen i Fiskeridirektoratet er knyttet tett opp mot Kyst- og havbruksavdelingen i direktoratet, og Hatten skal i hovedsak jobbe med kommunikasjonsutfordringer for havbrukssektoren.

– Det er et omfattende felt med høy omsetning, hurtig teknologisk utvikling og mye innovasjon. Jeg gleder meg til å jobbe med komplisert fagkunnskap og bidra til å gjøre dette forståelige for næring og allmenheten, sier han i pressemeldingen.

Hatten tiltrer stillingen i august.

Fiskeridirektoratet ble etablert i Bergen i 1900 og er myndighetenes rådgivende og utøvende organ innen fiskeri- og havbruksforvaltning i Norge. Direktoratet er underlagt Nærings- og fiskeridepartementet.

Til toppen