Prinsesse Märtha Louise avbildet i 2019.
Prinsesse Märtha Louise har uttalt at hun ikke vil snakke med pressen frem til bryllupet i sommer. Her er hun avbildet i 2019.

Flertallet støtter ikke Märtha Louises presse-boikott

Det er de eldste - de over 65 år - som er mest kritiske til den varslede presse-boikotten, melder ABC Nyheter.

Publisert Sist oppdatert

Et flertall blant de spurte i en spørreundersøkelse svarer at de ikke støtter prinsesse Märtha Louises og Durek Verretts presse-boikott, melder ABC Nyheter.

Det er InFact som har utført undersøkelsen på vegne av nettavisen, der 1382 personer fikk spørsmålet: «Støtter du prinsesse Märtha Louise og Durek Verretts valg om å kutte kontakt med pressen?»

Det er 37,6 prosent som svarer at de ikke støtter boikotten, samtidig som 28,7 sier de støtter valget. 33,7 prosent svarer «usikker».

Det er de eldste i undersøkelsen - over 65 år - som er mest kritiske til boikotten. I aldersgruppen 18 til 29 år har imidlertid Märtha Louise mest støtte. 

Märtha Louises pressenekt ble annonsert i april etter det hun opplever som feilaktig dekning av henne og forloveden Durek Verrett.

– Vi vet at deler av pressen vil øke antallet løgner om oss, ettersom bryllupet vårt nærmer seg. Når vi nå forbereder oss til vår store dag, så er vi dedikerte til å ta vare å hverandre, prioritere vår mentale velvære og kjærlighet til hverandre, skrev hun på sin Instagram-konto. 

– Derfor har vi bestemt at vi fra og med denne dagen ikke skal kommentere noe pressen kaster på oss, fortsatte Märtha Louise.

Pressenekten gir ellers ubesvarte spørsmål om mediedekningen av sommerens bryllup.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS