Hjalmar Hegvik Ruud (10) og India Dee Roll Kvangarsnes (11) skal være programledere for TV 2 Hjelper deg Junior og journalist Kenneth Fossheim skal undersøke Lørenskog-saken.

Slik blir TV 2-høsten: Ny junior-satsing, og dypdykk i Lørenskog-saken

– Seerne har mye å glede seg til i høst, sier mediehusets sjefredaktør og administrerende direktør, Olav T. Sandnes.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Torsdag presenterte TV 2 sitt høstprogram, med flere nysatsinger.

– Jeg tror seerne i år vil merke taktskiftet TV 2 står midt i. Vi leverer på vårt eget løfte om fornyelse med et tosifret antall nye titler. Når vi i tillegg har etablerte underholdningsfavoritter, fantastiske sportsrettigheter og en nyhetsredaksjon på tå hev foran stortingsvalget ligger alt til rette for en spennende høst, sier Sandnes.

På listen over nye programmer står «Forsvinningen på Lørenskog».

Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hjem på Lørenskog den 31. oktober 2018 i en kriminalsak som fortsatt er uoppklart.

Journalist Kenneth Fossheim har satt sammen et team med tidligere Kripos-etterforskere som med toppmoderne teknologi skal gå gjennom saken på nytt. I denne dokumentarserien i seks deler skal vi for første gang fortelle sammenhengende og kronologisk hva som har skjedd i saken til nå.

Programleder og journalist Kenneth Fossheim, som også har skrevet bok om saken, vil sammen med de tidligere Kripos-etterforskerne Per Angel og Håvard Aksnes belyse saken slik at vi alle kan forstå den og få innsikt i tidligere ukjente aspekter ved saken.

Hjalmar Hegvik Ruud (10) og India Dee Roll Kvangarsnes (11) skal være programledere for TV 2 Hjelper deg Junior

Kringkasteren har også premiere på det nye programmet TV 2 Hjelper deg Junior.

Programlederne Hjalmar Hegvik Ruud (10) og India Dee Roll Kvangarsnes (11) tester produkter, besøker fabrikker og krever svar fra ansvarlige voksne.

Nå skal barnas problemstillinger tas på alvor, men med en solid dose lek, humor og en knakende god hjelper ved navn Junior.

Det blir også siste sesong av Skavlan, som tidligere i år avslørte at han nå gir seg.
I tillegg blir det ny sesong av «Skal vi danse», hvor flere medieprofiler skal innta parketten.

– Vi har en historisk sterk sportshøst med rettigheter i kø, og en nyskapende programsatsing. Selv gleder jeg meg til humorserien «Kjære landsmenn». Med Atle Antonsen og Ine Jansen i hovedrollene tror jeg dette blir smart underholdning av beste merke, sier Sandnes.

Powered by Labrador CMS