Cathrine Eide er ny informasjonssjef i Kreftforeningen.
Cathrine Eide er ny informasjonssjef i Kreftforeningen. (Foto: Privat)

FOLK

Cathrine Eide (30) blir ny informasjonssjef i Kreftforeningen

– Denne stillingen fletter sammen journalistikk, kommunikasjon og lederoppgaver. Det er rett og slett drømmejobben min, sier hun til Medier24.

Cathrine Eide (30) er ansatt som ny informasjonssjef i Kreftforeningen, og har sin første dag i jobben førstkommende mandag.

Hun erstatter dermed Andreas Bjørnstad, som nå blir ny kommunikasjonssjef i SOS-barnebyer.

Eide har jobbet i Kreftforeningen som kommunikasjonsrådgiver og pressekontakt siden januar 2018, og har før det sju år bak seg som reporter i TV 2. 

– Jeg gleder meg utrolig mye til å ta fatt på nye oppgaver i Kreftforeningen. Jeg føler meg heldig som får lov til å videreutvikle meg på en arbeidsplass jeg trives så godt, og som har så mye tyngde og kompetanse, sier Eide til Medier24.

– Denne stillingen fletter sammen journalistikk, kommunikasjon og lederoppgaver. Det er rett og slett drømmejobben min, legger hun til. 

Eide er journalistutdannet ved Norges Kreative Fagskole i Bergen, og har tidligere jobbet for Bergen Student-TV. 

Nå skal Eide løfte Kreftforeningens ekstern- og internkommunikasjon ytterligere - noe hun ser frem til.

– Å jobbe for kreftsaken er veldig givende. Kreftforeningen når allerede ut til millioner av nordmenn med våre budskap, men utfordringene, behovene og mulighetene på kreftfeltet endrer seg stadig. Å få ansvar for å videreutvikle kommunikasjonen og gjøre arbeidet vårt enda mer synlig, er kjempespennende, sier Eide.

Til toppen