Hun blir ny redaktør i Svelviksposten.
Hun blir ny redaktør i Svelviksposten. (Foto: Amedia)

FOLK

Ine-Elise Høiby (30) blir ny redaktør i Svelviksposten

Ine-Elise Høiby (30) er ansatt som ny ansvarlig redaktør og daglig leder i Svelviksposten. Hun kommer fra Drammens Tidende, skriver Amedia i en pressemelding.

For noen måneder siden ble det klart at Emma Moskvil gir seg som redaktør i Svelviksposten for å begynne i Dagsavisen

Nå er det klart hvem som overtar: Drammens Tidenes Ine-Elise Høiby (30) er ansatt som redaktør. Det skriver Amedia i en pressemelding. 

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang i Svelviksposten og er stolt, spent og glad for muligheten jeg har fått. Det har nok vært den beste 30-årsgaven jeg kunne fått. Jeg har brukt flere dager på å la det hele synke inn, for det har føltes litt uvirkelig at jeg nå skal bli redaktør og daglig leder i avisa, sier Ine-Elise Høiby i meldingen og legger til: 

– Nå skal jeg suge til meg den siste kunnskapen fra kollegene og sjefene mine i Drammen, før jeg kjører ut til Svelvik i januar. Da er også Svelvik kommune slått sammen med Drammen og Nedre Eiker, og det blir utrolig spennende. Sammen med Guro, som er journalist der - og Drammens Tidende - håper jeg å kunne løfte avisa ytterligere i forbindelse med kommunesammenslåingen. 

Høiby har også erfaring fra blant annet NRK og Dagbladet, i tillegg til at hun i dag er frontsjef og journalist i Drammens Tidende.

Styreleder Øyvind Bladt Hagen er svært fornøyd med ansettelsen. 

– I Amedia er vi svært fornøyd med at Ine-Elise har takket ja til lederoppgaven i Svelvik. I Drammens Tidende har hun vist fram gode egenskaper som hun vil få bruk for i sin rolle i Svelviksposten. Jeg er trygg på at hun vil videreføre den gode utviklingen avisa er inne i, sier styreleder Øyvind Bladt Hagen i meldingen.

Til toppen