Even Hye Tytlandsvik Barka er sommervikar i Medier24.
Even Hye Tytlandsvik Barka er sommervikar i Medier24. (Foto: Ingvild Fylling)

FOLK

Medier24 henter enda en sommervikar: Even Hye T. Barka (22) ansatt som journalist

(PRESSEMELDING): – Jeg føler meg veldig heldig.

Even Hye Tytlandsvik Barka (22) er ansatt som sommervikar i Medier24. Han er dermed den andre sommervikaren i Medier24 - sammen med Ingvild Fylling (22).

Barka har studert sportsjournalistikk ved University Campus of Football Business (UCFB) i Manchester det siste året. Samtidig har han jobbet med en bachelorgrad i kultur- og samfunnsfag ved MF vitenskapelig høyskole.

22-åringen har erfaring fra både sports- og nyhetsjournalistikken, etter at han blant annet har jobbet ha jobbet for NRK og Aftenposten de siste årene.

– Jeg har fått prøve meg på jobb for Medier24 de siste ukene, og er strålende fornøyd med at jeg får tilbringe sommeren min her. Arbeidsmiljøet her er proppfullt av dyktige og fine mennesker, så jeg føler meg veldig heldig.

– Samtidig mener jeg at Medier24 yter et viktig bidrag til mediedebatten i Norge, og etter å ha vært en fast leser i flere år, er det ekstra artig å få være en del av dette prosjektet selv.

 

Satser på journalistikken

Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24.
Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland i Medier24. Foto: Medier24

Ansvarlig redaktør og daglig leder Erik Waatland sier at de egentlig bare skulle ha én sommervikar, men at Barka overbeviste.

– Even Barka er full av arbeidslyst, har imponerende god oversikt over bransjen allerede og er full av entusiasme for Medier24, så det ble vanskelig å si nei når han banka på døra. Vi går også for å være landets beste nyhetsskole, så det blir gøy å følge både Even og Ingvild i sommer, sier Waatland.

Han legger også til at Medier24 fortsatt er i en vanskelig situasjon på grunn av koronakrisen.

– Vi har fortsatt en stram økonomi og situasjonen er uavklart, men vi lever av journalistikken vår og har en forpliktelse overfor leserne og plusskundene om å levere varene. Jeg er sikker på at vi fortsatt skal klare å levere god kvalitet fremover med vårt faste team - og med forsterkningene i sommer.

Til toppen